термо диагностика Ю Профилактичен преглед д-р Ваня Корбакова
термо диагностика Ю Профилактичен преглед д-р Ваня Корбаковатермо диагностика Ю Профилактичен преглед д-р Ваня Корбаковатермо диагностика Ю Профилактичен преглед д-р Ваня Корбакова
термо диагностика Ю Профилактичен преглед д-р Ваня Корбакова
Call: +359 877808432
HачалнаЗа НасТЕРМОВИЗОРПримери/Нашата практикаКартинна ГалерияКонтакти

                               +359888703048
Термо диагностика | Профилактичен преглед при доктор Корбакова
ТЕРМОВИЗИОННА ДИАГНОСТИКА
  Д-р ВАНЯ КОРБАКОВА
          Сертифициран       термовизионен диагностик
 специалист Обща медицина

д-р Ваня Корбакова - термовизионна диагностика и термовизия
Термовижън Пулс - термовизия & термовизионна диагностика
Термо диагностика | Профилактичен преглед при доктор Корбакова
Кликнете върху бутона и пишете на латиница
Contact Us
д-р Ваня Корбакова - профилактични прегледи
TERMOVISIONPULS специализира в медицинската термовизионна/термографска/ диагностика
Термовизия / Термография / Термовизионна диагностика
Термовизия & термовизионна диагностика
 Термовизионна диагностика - Нов Метод, Нов Шанс
Това е нов, високо технологичен метод за функционална и образна диагностика едновременно. Изключително подходящ е за ранно откриване и проследяване на почти всички често срещани заболявания, в това число и злокачествени. Тьй като е лесно осьществим и напьлно безвреден може да бьде прилаган многократно.Докато рентгеновото изследване, компютърната томография, ултразвуковото сканиране, ядрено – магнитният резонанс са "агресивни"като въздействие анатомични методи и дават представа за структурата на човешкото тяло.Термовизионна диагностика има уникалната способност да установява нарушената функция на дадена зона. Тя, също така, осигурява информация относно ефективността на проведеното лечение и особено как пациентът откликва на него. Методът вече е залегнал в стандартите за добра медицинска практика на високоразвитите страни при диагностиката на над 150 заболявания. 
Състоянието на даден орган или система се отразява в техния "температурен портрет" (термография / термовизия). Това се дължи на факта, че биохимичните процеси в организма се изявяват чрез съответните топлинни реакции. Всеки човек има уникален терморисунък. Както няма еднакви пръстови отпечатъци, така няма и две еднакви термограми (термовизия / термография).
Също така е безспорно и че всеки боледува по своему. Но засега единствено термовизионна диагностика дава възможност да се отчетат индивидуалните особености на човека, както преди появата на заболяването, така и в хода на болестта. Данните се анализират с помощта на специалния медицински софтуер, архивират се и се изготвя персонална схема за проследяване и лечение.Най-голямото достойнство на тази методика е в нейната изключителна чувствителност, позволяваща ранно откриване и контрол на над 150 заболявания. Изключитело важна е нейната роля в борбата с туморите.

Доверете ни се и ще се постараем да разгадаем вашият личен термокод.
Термовизия - температурен портрет
Термовизия - температурен портрет
Основното предимство на термовизионната диагностика е, че за по-малко от 30 мин. се проследява широк диапазон от паталогични промени, а прецизността й категорично елиминира редица ненужни, нерядко и опасни за здравето изследвания. Не изисква никаква предварителна подготовка и цената и е само 70 лева! 
Често хората наричат термовизионната диагностика - термография.